Bågar

2

Nu går det mot våren 2019 och det märks redan i butiken.
Vi har börjat köpa in vårens bågar och man ser mycket pastell färger och ljusa bågar. Det transparanta är fortfarande hett. Mycket runda former men även kantigt och ovala former börjar komma mer och mer.
Stort och litet, efter en period med stora bågar börjar även små modeller dyka upp i kollektionerna i vår. From mitten på februari börjar vi plocka upp vårnyheter så kom in till oss och låt dig inspireras. Vi kommer att ha 20% rabatt på alla nyheter under våren.
I februari åker vi på inköpsmässa i Stockholm och i mars besöker vi Copenhagen Specs i Köpenhamn. För inköp, inspiration och förhoppningsvis hittar vi några nya märken att ta med oss hem till butiken. Vi kommer även att passa på i samband med Köpenhamnmässan att besöka vår glasleverantör Carl Zeiss Vision i Malmö för att lära oss lite mer om deras produkter.
I butiken hittar du som vanligt ett stort utbud av fina märken bla förra årets stora succe Garrett Leight, Färgsprakande Etnia Barcelona och fina titanbågar från Lindberg och BlackFin.
Har du svårt att bestämma dig så erbjuder vi halva priset på par 2 inom 6 månader från inköpsdatum på par ett.
Håll även utkik senare i vår då vi kommer att ha en solglasögonkampanj med slipade solglasögon. Du vet väl att du kan få nästan alla Raybans modeller med slipade glas och Rayban loggan. Kom in till oss så berättar vi mer.
Nu lanseras även Rayban färgen dvs den klassiska gröna G15 färgen som colormatic glas. Kanske något att fundera på nästa gång du byter glasögon.
Välkommen in till oss!
Camilla, Christer, Pelle, Ann Marie och Marie