Bågar

Våren är i full gång och butiken är full av nya fina bågar och vi har två nya kollektioner hos oss i vår! Anrika New York märket Moscot, samt en comback av Marco Polo. Mycket metall och färg ser vi i vårens
kollektioner. Mjuka former och fina detaljer.

16 maj kommer vi ha kollektionsvisning av Etnia Barcelona samt Black Fin. Även deras solkollektioner finns i butiken den dagen med start kl. 14.00. Alla som bokar synundersökning och köper en båge under visningstillfället har också chans att vinna en solbåge från Etnia Barcelona. Vi bjuder på bubbel så kom och minglas med oss.

I maj startar vi även vår solglasögon kampanj. Vid köp av kompletta märkesglasögon bjuder vi på receptslipade enstyrke solglasögon. Vill du ha progressiva glas lägger du till 2000 kr.

Det kan vara svårt att välja ibland eller varför inte skämma bort dig själv. Vid köp av kompletta märkesglasögon erbjuder vi halva priset på par 2 inom 3 månader. Glasen kommer givetvis från världsledande Carl Zeiss Vision.
Vill man ha en Rayban båge med styrka och den klassiska loggan på glaset går det numera att få i nästan alla Raybans modeller. Kom in så berättar vi mer.

Nytt för våren är också att vi har vår nya ögonbottenkamera på plats. Vill du ha en ögonbottenfotografering med bedömning går detta att välja till när du bokar synundersökning.

Välkommen in till oss!

Camilla Christer Pelle Ann Marie Marie