Vi är Roslinds Optik!

2020 firar Roslinds Optik 50 år i Mellerud. Butiken drivs sedan 20 år av Camilla och Christer Roslind, femte generationen i optikerbranschen. Roslinds optik grundades 1912 i Vänersborg och där drevs verksamhet fram till mitten av 80 talet. Butiken i Mellerud öppnades i juli 1970 som filial till Vänersborgsbutiken. Butiken i Vänersborg såldes och man koncentrerade verksamheten till Mellerud.

Vi har som en av de få kvarvarande fristående optikerbutikerna fördelen att kunna handplocka bland de märken vi anser lever upp till våra krav på bästa möjliga kvalité, material och design.
Roslinds Optik är en del av Synologen. Att man är starkare tillsammans gäller även oss optiker. Därför är det klokt att vi över 120 fria optiker väljer att gå ihop och samarbeta om saker som t.ex. inköp och logistik. På det sättet behöver vi varandra.
Besök Synologen

Christer Roslind

Ägare, Leg. Optiker med kontaktlinsbehörighet och arbetsmedicin

Camilla Roslind

Ägare, Ekonomi, Inköp, Butiksansvarig

Pelle Skoglund

Leg. Optiker med kontaktlinsbehörighet och arbetsmedicin

Marie Olsson

Optikerassistent

Jessica Asp

Optikerassistent

Redo att boka tid?

Hos oss kan du boka tid och beställa kontaktlinser här på hemsidan. Ni är alltid hjärtligt välkomna att kontakta oss via e-post eller telefon.
BOKA TID
Måndag - Fredag
9:00-18:00
Under juni stänger vi 17:00

Lördagar
10:00-13:00

Lunchstängt
13:00-14:00

Lördagsstängt under juni, juli och augusti. Stängt alla helgdagsaftnar.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram